≫ 

Ima li ko da zauzda ovog ludaka? Predsednik rumunskog velikana maltretira igrače usred epidemije

Điđi Bekali ponovo zaprepastio fudbalski svet

  • 1
Gigi Becali, Điđi Bekali Điđi Bekali Foto: Profimedia/Sipa Press

Verujemo da nema ljubitelja fudbala koji nije do sada čuo za Điđija Bekalija, jednog od najluđih aktera u rumunskom fudbalu i vlasnika tamošnjeg kluba FCSB, nekadašnje Steaue.

Kontroverzni biznismen poznat je po ekscentirčnim nastupima, a i ova vremena pandemije korona virusa dozvoljavaju da na javnu scenu ispliva i poneka budala.

Što se tiče rumunskog fudbala tamo je na snazi pauza sve do 16. maja, a dok je većina ekipa u karantinu i samoizolaciji Bekalijevi igrači su prinuđeni da svaki dan dolaze na treninge.

- Ne verujem im ništa. Ne verujem mojim igračima. Moraju da treniraju u našem trening centru. Svakom ćemo podeliti prostor, svako će biti razdvojen na pet metara jedan od drugog. Shvatamo ovaj korona virus ozbiljno, ali imamo veliki teren na kome svi mogu da treniraju - rekao je Bekali.

Ali, to nije sve od njega. Gazda FCSB-a ne dozvoljava igračima čak ni da se tuširaju posle treninga.

- Moji igrači moraju da treniraju, ali neće smeti da se tuširaju zajedno. Treniraće i potom odlaziti kući na tuširanje - rekao je Điđi Bekali.

Video: Gazda PAOK-a sa pištoljem jezivo pretio sudiji, arbitar posle dva sata priznao gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa tumbas

    19. mart 2020 | 19:20

    covek u pravu skroz...igraci moraju da vode racuna o sebi I nevidim problem ovde uopste . Razdvojice ih ,dace im da trce rade vezbe snage I tako nenabacuju kile. Tusiranje isto ...zavrsis trening I ides kuci , sta je sporno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA