≫ 

Nema mrdanja u karantinu: Hajduk fudbalere prati preko GPS aplikacije

Sportski direktor splitskog kluba podigao kontrolu na viši nivo

  • 2

Foto: Printscreen Youtube

U Hajduku iz Splita ne misle da je dovoljno kazati igračima da se pridržavaju individualnih programa treninga, već su odlučili i da prate da li poštuju mere samoizolacije.

Hrvatska je jedna od zemalja gde je broj obolelih od korona virusa premašio tri cifre (do petka 128 ljudi), a Hajduk ne želi da među njima bude i fudbalera tog kluba.

- Treneri preko GPS-a i aplikacije prate njihov rad kako bismo ih dodatno usmerili po potrebi - kaže Ivan Kepčija, sportski direktor kluba za zvanični sajt.

On je potom i apelovao na svoje sugrađane da se pridržavaju mera izolacije, kako bi se mogućnost zaraze korona virusom smanjila.

- Samo na taj način ćemo pre izaći iz ove situacije i nastaviti s uobičajenim životom, što za nas znači povratak sportskim aktivnostima - naveo je Kepčija.

Zbog nediscipline i nepoštovanja preporuka stručnjaka od strane građana, u petak popodne je bio ljutit i Dejan Lovren, as Liveprula, koji je svoj bes pokazao na društvenim mrežama.

Video: Fudbaleri Zvezde žonglirali toalet papirom protiv korona virusa

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA