Serija A pred novim odlaganjem: Igrači i treneri u velikom problemu?

Ovakav ishod ne bi čudio

  • 0
FK Milan - FK Đenova, prazan stadion, korona virus Foto: Tanjug/AP

Italijani su potvrdili još 793 smrtna slučaja u svojoj zemlji od posledica korona virusa zbog čega su predsednici klubova Serije A razmotrili nove opcije za nastavak prvenstva.

Ukupan broj preminulih Italijana od korona virusa se popeo na 4.825 do subote popodne što je katastrofa ogromnih razmera.

La Republika javlja da će verovatno biti promenjen plan da se Serija A nastavi trećeg maja i da će prvenstvo biti nastavljeno možda tek u junu.

Plan je bio da se od početka maja igra do kraja juna i završi regularno kako se sezona ne bi prekidala, a s obzirom na to da se ne remeti raspored Evropskog prvenstva (pomereno za sledeću godinu).

Prema novom planu, trebalo bi da se igra do 30. jula, što podrazumeva pomeranje od ravno mesec dana. Novi sastanak se očekuje u utorak, pa će tada biti poznato više detalja.

Jedan od glavnih problema će biti ugovori igrača i trenera koji se završavaju zaključno sa poslednjim danom juna svake godine.

Podsećamo da je u Italiji na intenzivnoj nezi još oko 3.000 ljudi, a u bolnicama još oko 17.000 zaraženih.

Video: Vučić indirektno prozvao Luku Jovića: Mladići milioneri misle da mogu sve, biće strogo kažnjeni!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA