≫ 

Fabregas opasno poklopio navijača Arsenala: Razrešio je i misteriju koja je izjedala Tobdžije

Nije mu prijala prozivka na internetu

  • 1
Sesk Fabregas Printskrin: Instagram/daniellasemaan

Nekadašnji fudbaler Arsenala Sesk Fabregas odgovorio je navijaču koji je na društvenim mrežama rekao da je "zmija" i da postoji čitava "video biblioteka dokaza da je bacio tim (Arsenal) pod autobus".

Ovaj komentar je bio uz fotografiju Fabregasa u dresu Čelsija gde Sesk pokazuje prstom ka grbu kluba, iako su ga mnogi do tada smatrali legendom Arsenala.

Prst u oko navijačima? Tako su shvatile Tobdžije, ali je stigao neočekivan odgovor od fudbalera putem Tvitera, gde je Fabregas i inače aktivan.

- Ako misliš da sam u stanju da uradim to što kažeš da sam uradio, onda je jasno koliko ne poznaješ ni mene ni moja osećanja prema svima vama. Ja sam ustvari tada govorio navijačima da će uvek biti u mom srcu, ali naravno da je interpretacija promenjena jednom slikom - napisao je Fabregas.

Španac je posle osam godina u Arsenalu, gde se i afirmisao, otišao u Barselonu, a odande se vratio u Englesku.

Ali ne u Arsenal, već u Čelsi što su mu mnogi fanovi Tobdžija zamerili kao izdaju. Trenutno je član Monaka. I on se, kao i ostatak sveta prethodnih nedelja povukao u samoizolaciju zbog korona virusa.

Video: Nenad Bjelica objasnio kako Dinamo dovodi igrače Barse i Arsenala

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA