≫ 

Umro je sam, bez porodice i prijatelja: Mijatović tužan zbog smrti čoveka koji mu je bio kao otac

Crnogorac je bio veoma vezan za Lorenca Sansa koji je preminuo od posledica korona virusa

  • 0

Nedavna smrt Lorenca Sansa, nekadašnjeg predsednika Reala iz Madrida, i te kako je pogodila nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i igrača tog kluba Predraga Mijatovića!

Pre svega zbog činjenice da je Mijatović bio veliki prijatelj sa Sainsom koji je život izgubio u 76. godini od posledica izazvanih korona virusom.

- Baš sam onako pogođen i potrešen, jer je davne 1996. potpisao mene kao igrača Valensije i doveo me u klub. Kasnije smo osvojili i LŠ. Pored toga što je bio predsednik kluba, bio mi je i prijatelj. Smatrao sam ga za oca. Tokom svih ovih godina smo bili u kontaktu. Jedan pravi gospodin. Baš mi je bilo teško kada sam čuo da je preminuo - rekao je Mijatović za Večernje novosti, prenosi TV Arena Sport, i zatim je dodao:

- U stalnom sam kontaktu sa njegovim sinom Fernandom koji mi je, takođe, prijatelj. Jako mi je žao što nismo mogli da se oprosimo od njega, jer je bio u bolnici sa korona virusom. Nisu dozvoljavali da iko bude u kontaktu s njim. To je tužno. Otišao je sam, bez porodice, bez prijatelja, ali šta da se radi takva je situacija.

Osvrnuo se Mijatović i na tešku situaciju u Španiji.

- Što se tiče korona virusa, u Španiji je jako teška situacija. Bez mogućnosti smo da izađemo, stalno smo u karantinu. Svaki dan je broj obolelih i broj smrtnih slučajeva je ogroman. Treba na najozbiljniji način sve ovo shvatiti i moliti se Bogu da što pre prođe - jasan je bio Mijatović u telefonskom razgovoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA