≫ 

Fudbaleri Partizana se odrekli primanja i donirali za borbu protiv korone!

Crno-beli se uključili u akciju!

  • 27
Savo Milošević Miloš Vazura

Foto: MN Press

Generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura, oglasio se povodom aktuelne situacije izazvane širenjem korona virusa.

Kako saznaje Telegraf, oko 100.000 evra će biti suma donacije crno-belih, a Miloš Vazura je izneo još neke detalje akcije crno-belih.

- U skladu sa novonastalom situacijom izazvanoj pandemijom korona virusa, FK Partizan je kao društveno odgovorna kompanija donela odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije - naveo je Vazura.

- Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoći ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja - istakao je Vazura.

- Mi smo kao društveno odgovorna kompanija tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde smo transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novčano, tako i u garderobi, namirnicama... 

Onda je izneo detalje o gestu oko kog su se svi usaglasili. 

- Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom korona virusa, svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i drugi, odreći će se dela svojih mesečnih primanja za mart, gde ćemo kao klub ceo iznos donirati Vladi Republike Srbije.

Taj iznos biće uplaćen u sredu, a Vazura je posebno zahvalio fudbalerima.

-Zahvaljujem se i našim igračima koji su ne samo sada, već kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijalni doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku - naglasio je Vazura.

Video: Đurđić iz Kine: Srbijo, pobedićemo koronu ako budemo disciplinovani kao oni

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    24. mart 2020 | 18:25

    Kao Zvezdaš ciganin,mogu samo da kažem,bravo za Partizan,bravo za grobare. Kapa dole. ŽIVELA SRBIJA.

  • Era

    24. mart 2020 | 15:31

    Od 20-et komentara, 18-et je od zestokih kompleksasa...Jadnici, jadni, mozete li bar jednom da ostavite po strani prebrojavanje crno belih i crveno belih krvnih zrnaca? Ja navijam za Partizan pa sam prvi cestitao Dejani Stankovicu na donaciji koju je uputio. Nego bolje bi bilo da nam ovde dostavite koliko su to Covic i njegova dva privatna kluba fmp1-fmp2 donirali ili Terzic...Cestitajte ljudima na finom gestu i idite da se lecite pacenici.

  • Grobari Niksic

    24. mart 2020 | 14:35

    Svaka cast, institucijo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA