"Žena mi boluje od raka, ne može u bolnicu na terapije, a ja se bojim da idem i do prodavnice"

Igrač Neroazura se nada brzom raspletu u borbi sa korona virusom, jer je njegova supruga u trci sa vremenom

  • 1
Rađa Naingolan, Mauro Ikardi, FK Inter Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Vezista Kaljarija na pozajmici iz Intera, Belgijanac Radža Naingolan kaže da zbog osetljivog stanja svoje supruge ne sme čak ni u nabavku.

Njegova supruga Klaudija je onkološki bolesnik i bori se sa kancerom, pa sada opravdano strahuje od korona virusa koji je u Italiji napravio haos.

To je i deo razloga zašto je Naingolan prošle sezone pristao da se vrati u Kaljari, kako bi bili bliže njenoj porodici i kući.

- Korona virus je veliki problem, priča se samo o tome. Bolnice se izbegavaju, a terapije se malo odlažu. Nadam se da će ovo što pre da se reši jer Klaudija ima vrlo slab imuni sistem. Zato ne idemo u bolnice, a potoji lista čekanja koja određuje gde sledeće može da ide - kaže Naingolan.

Zbog toga je posebno njegova uloga da bude obazriviji nego ikada ranije.

- Sada, kad idem u kupovinu postoji rizik da uhvatim virus. Kad stignem kući, plašim se da bih mogao da joj ga prenesem, ali sam vrlo pažljiv i mislim da je za sada sve u redu. Već smo prošli kroz najteži period i verujem da stvari sada idu u pravom smeru - nada se Naingolan.

On je u istom razgovoru iz karantina dodao i da mu je fudbal uvek bio hobi, te da se trudi da svojoj deci obezbedi školovanje i uspeh i da pokušava da živi život kao "normalna" osoba iz dana u dan.

Video: Nole, umeš li ovo sa reketom? Pike izazvao Đokovića da izvede trik sa toalet papirom

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA