≫ 

Englezi su nam se smejali: Italijanski fudbaler otkrio kako se na Ostrvu neozbiljno shvatila korona

Dramatična situacija na "Čizmi" sada se prelila i na Ostrvo

  • 0
anđelo ogbona Foto: youtube/West Ham United FC

Fudbaler Vest Hema, Italijan Anđelo Ogbona, otkrio je medijima u svojoj zemlji da je narod u Engleskoj uglavnom neozbiljno shvatio opasnost od korona vrirusa. Čak su se, kaže, Englezi smejali Italijanima verujući da preteruju i preuveličavaju situaciju malo pre nego što je COVID-19 udario najjače po Lombardiji.

Ogbona je 2015. godine iz Juventusa prešao u Vest Hem, a ovih dana je, kao i većina sveta, u samoizolaciju usled pandemije korona virusa.

Englezi se više ne smeju...

- U početku bilo je skepse ovde, ono što je bilo hitno rešavano je površno. Mislim da je ovde postojala namera da se država ekonomski zaštiti posle Bregzita - priča Ogbona za italijanske medije.

Karantinski život u londonskom stanu sada mu teško pada, jer je teško održavati formu u kućnim uslovima, a briga više mu je trudna supruga. U vreme kada je virus počeo da uzima sve više žrtava u Italiji, u Engleskoj je i dalje postojala sumnja u to da je situacija alarmantna.

- Potcenili su opasan virus, globalnu stvar. U početku su se smejali nama Italijanima, mislili su da preterujemo, da je sve preuveličano. Ja živim u Londonu, ali sam odmah bio zabrinut za nas i moju porodicu u Italiji. Istinu govoreći, London jeste bio u panici, to se videlo odmah, ispražnejne su radnje, narod se povukao u kuće, ali London nije Engleska. Sad kad su videli da je i premijer Džonson zaražen, briga je još veća ovde.

Video: Deki brate, pazite se, ovaj prokleti virus pogađa sve: Materacijevo upozorenje srpskom narodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA