≫ 

Tomović iz Italije o koroni: Alarmantno je, niko ne zna kada će se situacija popraviti

Srbin je sa porodicom u samoizolaciji u Ferari

  • 0

Nenad Tomović je još jedan od srpskih fudbalera kojeg je korona virus zatekao na "radnom mestu", i to blizu najvećeg žarišta trenutno u Evropi, Lombardije. Tomović je sa porodicom u komšijskoj regiji Emiliji Romanji, u Ferari, gde nastupa za SPAL, a kako sam kaže situacija u Italiji je veoma kritična.

- Kao što svi znate u Italiji je trenutno alarmantno stanje, veliki je broj umrlih i zaraženih, i u ovom trenutku se ne zna kada će se situacija popraviti. Do 3. aprila će trajati vanredno stanje, a za dalje će se videti kada se obrati vlast i kažu koje su dalje mere - opisuje Tomović stanje u Italiji za Arenu sport.

Kakva je situacija u Ferari?

- U Ferari ima dosta zaraženih, međutim malo je bolje situacija u odnosu na druge gradove, nema veliki broj umrlih, ali ima dosta zaraženih. Ljudi se pridržavaju mera jer su shvatili stvarno da mora tako, da mora da se brine, da se striktno prate saveti stručnjaka i vlade...

Da li radi nešto osim prodavnica i apoteka?

- Trenutno rade samo apoteke i prodavnice, može da se ode samo u neku nabavku, i odmah nazad kući.

Da li je neko od saigrača pozitivan na korona virus?

- Iz moje ekipe, srećom, niko nije zaražen iako smo imali dve kritične utakmice, protiv Juventusa i protiv Parme, a znamo da su neki igrači Juventusa zaraženi, dok je Parma bila jedna od najkritičnijih zona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA