≫ 

Pivo, plaža, pepeljara, supermodeli: Krauč ispričao kako je upoznao Zubu Ronalda

Englez kaže da bi bili idealan napadački tandem

  • 0
Luis Nazaria de Lima Ronaldo Foto: Guliver/Getty Images/Paolo Bruno

Visoki Englez Piter Krauč bio je i ostao interesantna pojava na fudbalskoj sceni. On je igrač koji je napavio dobru karijeru (igrao za Liverpul i Totenhem), a poznat je i po tome da ima sjajan smisao za humor.

Uostalom, svi ga pamtimo po čuvenom odgovoru na pitanje šta bi bio da nije postao fudbaler, kada je mrtav 'ladan rekao - nevin.

Elem, Krauč se penzionisao, ali "održava formu" u kolumni za britanski Dejli Mejl, gde je nedavno opisao i njegov susret sa čuvenim Ronaldom, Zubom koji bi mu, kako kaže, bio idealan partner u napadu.

- Nažalost, nikada nisam igrao sa njim, ali sam ga jednom sreo. Bio sam na odmoru na Ibici i vidio ga na plaži. Bio je zauzet flašama piva, a na stomaku mu je bila pepeljara. Kada god bi završio piće, jedna od devojaka, supermodela, koja je bila tu donosila mu je sledeće. I tako turu za turom - napisao je Krauč.

- Bila je to previše dobra šansa da se fotografišem s njim, pa sam mu prišao. Nadao sam se da će mi reći "O, ti si Krauč", ali nije imao predstavu ko sam ja. Slikali smo se, ja sam otišao, a on nije imao pojma da se uopšte bavim fudbalom - otkrio je Englez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA