≫ 

Velike promene na Nou Kampu: Ambiciozni Ćavi pravi novu Barselonu sa Pujolom i sinom Johana Krojfa?

Legendarni vezista izneo svoje uslove upravi šampiona Španije

  • 2
Ćavi Ernandez Ćavi Ernandez Foto: Printscreen/You Tube/iera HDTV

Pre samo dva i po meseca kada je smenjen Ernesto Valverde tvrdio je da nema iskustva i da ne želi na kormilo Barselone koje mu je bilo ponuđeno u januaru.

Međutim danas legenda ovog tima Ćavi Ernandez priča sasvim drugu priču i kaže da je spreman da preuzme kormilo kluba u kome je stekao svetsku slavu. Naravno, pod određenim uslovima, koje je otkrio u intervjuu za katalonski list Mundo Deportivo.

- Ranije nisam bio spreman, ali sada sam u Al Sadu stekao iskustvo i znanje i rado bih se vratio u Barselonu. Naravno, pod uslovima u kojima bih ja vodio kompletan projekat od nule. To znači i da bih birao saradnike i to na način da pokvareni ljudi ne mogu da priđu blizu svlačionice - izjavio je Ćavi.

Legendarni Španac je naglasio da bi bio oduševljen povratkom na Nou Kamp.

- Razgovarao sam sa Erikom Abidalom, oni u klubu znaju moje uslove, a ja se ne povlačim niti se bojim izazova. Naravno da ne želim da projekat izguram sam, ali hoću oko sebe ljude kojima mogu da verujem. Takav je recimo Karles Pujol, ali i Đordi Krojf, odličan biznismen sa mnogim dragocenim iskustvima i znanjem. Ja sam timski čovvjek, razumem i upravljačku strukturu u razmatranju odluka, ali naravno, poslednja reč u bilo kojoj odluci mora da bude moja - poručio je Ćavi.

Dakle, fitilj je upaljen, sve je sada na upravi Barselone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ko zna zna

    29. mart 2020 | 20:35

    kamp nou nije nou kamp

  • 👌🏼

    29. mart 2020 | 22:56

    Eh moj Cavi, gdje ti vidjeh danas milionski biznis bez lopina i mafie, ja jos nisam, posebno danas u ovom vijeku. Para ide na paru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA