Nerealne slike iz Belorusije: Pune tribine, ima i starih navijača, mere im temperaturu ispred ulaza

Jedina evropska liga u kojoj se igra fudbal privlači sve više pažnje

  • 1
Belorusija, fudbalska liga, korona virus 2020 Foto: AP/Tanjug

Malo ko je u svetu pratio beloruski fudbal, ali je u trenutnim okolnostima ova liga u centru zbivanja fudbalske javnosti, jer je jedina u Evropi u kojoj takmičenje nesmetano traje, i pored toga što je čitav sportski svet zaustavljen zbog opasnosti od korona virusa.

Međutim, predsednik Belorusije, Aleksandar Lukašenko odlučio je da da dozvolu da se igra nastavi uz savet da je votka najbolja zaštita od korona virusa.

U Belorusiji igraju i mnogi fudbaleri iz Srbije, a kako to izgleda iz prve ruke je za Telegraf opisao Dominik Dinga, bivši fudbaler crno-belih.

Ipak, ono što najviše zaprepašćuje čitavu planetu jesu slike na tribinama, gde se dešava da ima i po nekoliko hiljada gledalaca. Među njima ima i najstarijih, koji su najugroženiji od korona virusa.

Neki navijači preko nosa i usta imaju šalove, dok pojedini imaju i maske. Interesantno je da preventiva ipak postoji, pa svim navijačima pre ulaska na tribinu mere temperaturu.

Pogledajte i sami kako to izgleda u galeriji fotografija:

Do sada su u Belorusiji odigrana dva kola, a interesantno je da je najpoznatiji tim iz ove zemlje, BATE Borisov, doživeo dva poraza i na začelju je tabele.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA