Englezi imaju revolucionarnu ideju za nastavak sezone: Hoće li kampovi doneti Liverpulu titulu?

Ukoliko se opredele za ovaj model, PL bi se igrala tokom leta

  • 0
FK Liverpul Foto: AP/Tanjug

Mišljenja i ideje o nastavku Premijer lige, odnosno odigravanju poslednjih devet kola, menjaju se iz dana u dan, a ova poslednja bi definitivno mogla da bude revolucionarna!

Naime, čelnici FA Engleske na sve načine gledaju da završe takmičenje kako, između ostalog, i Liverpul ne bi bio oštećen, a zbog korona virusa Premijer liga bi mogla da se igra tokom leta u trening kampovima.

Tamošnji "Independent" ekskluzivno otkriva da će se takmičenje igrati bez prisustva navijača u nekoj engleskoj provinciji, a da će sve mečeve prenositi televizija. U pitanju su izolovani kampovi kakve koriste reprezentacioje tokom priprema za velika takmičenja.

Pomenuti list piše da je ovo rešenje najbliže i da se uveliko traže člokacije gde bi takmičenje moglo da se nastavi.

Fudbaleri i klubovi su navodno za ovu ideju, a svi koji bi učestvovali u ovog "specijalnom programu" najpre bi bili testirani na korona virus.

Počevši od igrača, stručnog štaba, čelnika kluba, novinara, pa sve do sudija. Jer, ukoliko bi samo jedan osoba u tom kampu bila zaražena - nastao bi kolaps.

"Independent" smatra da bi ovakav sistem malo živnuo i britansku ekonomiju koja je poprilično uzdrmana pandemijom s obzirom na to da bi veliki broj utakmica pokrenuo i veliki broj uplata u kladionicama.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA