Katai se javio iz karantina: MLS se neće igrati još mesec i po dana

Bivši fudbaler Zvezde imao je i poruku za građane Srbije

  • 0

Kao i sve ostale fudbalske lige, tako je korona virus prekinuo i MLS ligu i odložio debi Aleksandra Kataija za Los Anđeles Galaksi!

U razgovoru za TV Arena Sport, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde govorio je o trenutnoj situaciji i otkrio je kada bi lopta napokon trebalo da se zakotrlja u SAD.

- Čekam da se situacija što pre završi kako bismo se vratili normalnim životima. Kod nas u MLS ligi se još mesec i po dana neće igrati, svaki dan pratimo šta se dešava i čekamo da što pre prođe - rekao je Katai i dodao:

- Vreme u izolaciji provodim sa porodicom, trudim se da se da što manje budem izvan kuće, izuzetak su neke neophodne stvari. Da se ode do prodavnice, prošeta pas ili ode do treninga. Dobio sam program po kome radim i držim se njega.

Imao je ofanzivni vezista i poruku za građane Srbije.

- Poslao bih poruku svim građanima Srbije da poslušaju medicinske radnike, da što manje vremena provode van kuće i to će dosta uticati da se sve što pre reši - jasan je bio Katai čije video uključenje iz SAD možete pogledati na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA