≫ 

Izgubio je ono zbog čega smo ga svi zavoleli: Paragvajski napadač obišao Ronaldinja u zatvoru

Brazilac se oseća mizerno na robiji

  • 0
Ronaldinjo Foto: Tanjug/AP

Zavoleli smo ga zbog fudbalske magije, ali i čuvenog dečačkog osmeha po kojem je bio nadaleko poznat. Međutim, taj osmeh je nestao. Brazilskom asu Ronaldinju teško padaju zatvorski dani u Paragvaju pa je izgubio i ono po čemu je bio prepoznatljiv, kaže tamošnji napadač Nelson Kuevas.

On je posetio u zatvoru osvajača Zlatne lopte iz 2005. i svog idola iz Milana, Barselone i Pari Sen Žermena koji je nedavno iza rešetaka proslavio 40. rođendan.

- Ronaldinjo nije srećan. Ono što ga je oduvek krasilo, osmeh, dobra energija, raspoloženje, ništa od toga ne postoji u aktuelnoj situaciji u kojoj se našao i na koju se teško prilagodio - rekao je Kuevas za CNN.

Ronaldinjo i njegov brat Roberto su smešteni u specijalnom delu zatvora u kojem borave ljudi iz viših slojeva kako bi bili odvojeni od ostalih zatvorenika.

Paragvajski ministar unutrašnjih poslova kaže da je Ronaldinjo smešten u "zatvorskom hotelu", ali Kuevas negira i te tvrdnje.

- Nema tamo nikakvog luksuza - potvrdio je Paragvajac.

Ronaldinju preti kazna zatvora od šest meseci zbog upotrebe lažnog paragvajskog pasoša prilikom ulaska u ovu zemlju.

- Njegov brat je poznavao ove grozne ljude koji su im smestili. Oni su ih uvalili u ovu situaciju, ali vlasti znaju da je najveći greh Ronaldinja što nije znao u šta se upušta. Čini mi se da ni on sam ne zna gde se nalazi i šta ga čeka, prepustio je drugima da misle za njega. Kada mu kažu da ustane, on ustane, kada mu kažu da ide tamo, on ide tamo. Lično, verujem da je potpuno nevin u cleoj priči. On je žrtva, ali opet je i kriv jer je koristio falsifikovana dokumenta što mu komplikuje situaciju - zaključio je Kuevas.

Video: Ronaldinjo, Bekam, Mesi, ali i jedan Srbin! Kako je Zdenko Muf postao fudbalsko lice Pepsija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA