≫ 

Tri opcije za sudbinu Kristijana Ronalda u Torinu: Korona virus napravio pakao Juventusu

Stara torinska dama našla se u ozbiljnom problemu

  • 2
Kristijano Ronaldo, FK Juventus

Foto: Tanjug/Ap

Fudbalski klubovi širom sveta biće teško ekonomski pogođeni usled pauze zbog korona virusa, koji je zaustavio sport na gotovo svim meridijanima planete.

Oni najbogatiji su u najvećem problemu, jer zavise od prodaje ulaznica TV prava, a sada imaju samo izdatke na ogromne plate. Logično, oni fudbaleri koji imaju najveće plate, najviše opterećuju budžete svojih klubova, a u Juventusu je to Kristijano Ronaldo.

Zbog korona krize, Juventus je u problemu i može da izgubi Ronalda, a Marka donosi tri opcije za sudbinu Portugalca u Torinu.

Igrači su prethodno u Juventusu pristali na smanjenje plata, što će klubu doneti uštedu od 90 miliona evra, ali prema pisanju Il Mesađera, to neće biti dovoljno.

Zato u Juventusu osmišljavaju plan kako da očiste godišnje 31 milion od oko 54 miliona evra. U toj računici postoje tri opcije za Kristijana Ronalda i njegovu dalju sudbinu.

Prva je da ga Juventus proda za 70 miliona evra ili više. Druga je da ostane u Torinu bez produženja ugovora i poslednja je da Ronaldo produži ugovor za još jednu godinu uz pristanak na smanjenu platu za godinu dana.

Znajući Ronalda i kakva je "mašina za novac postao", ova poslednja opcija deluje kao najmanje realna.

Pogledajte i paparaco fotografije Ronalda i Georgine tokom njihove samoizolacije na Madeiri:

Video: Ronaldo od Georgine za rođendan dobio poklon od najmanje 100.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA