≫ 

Pogledajte video pljačke bivšeg fudbalera Partizana: Odneli sef, ali nisu stigli da ga otvore

U sefu je navodno bilo oko 20.000 evra

  • 0

Nekadašnji fudbaler Partizana Aleksandar Davidov nedavno je opljačkan, kada su lopovi uz pomoć automobila provalili u njegovu menjačnicu.

Davidov, koji je tokom karijere igrao za Hajduk iz Kule i nekoliko klubova u Izraelu, vlasnik je menjačnice u vojvođanskom mestu Bač, a celu tu situaciju opisao je u razgovoru za Sportski žurnal.

- Za nevericu je da se ovako nešto dogodi u periodu borbe za zdravlje, za živote ljudi. Desilo se u vreme policijskog časa, kad je u pet ujutru zazvonio telefon nije mi bilo svejedno. Na sigurnosnim kamerama se sve videlo, automobilom su išli u rikverc, razbili staklo i ušli u lokal. Uništili su unutrašnjost i razbili sef kao u akcionim filmovima.

- Brzo su i uhvaćeni, a sef nisu ni stigli da otvore. Jedan od njih je iz Bača, malo je mesto, ljudi se znaju. Bio mi je njegov otac, šta čovek da radi. Ne mogu da verujem, u vreme vanrednog stanja, strašno - rekao je nekadašnji vezista.

Davidov je, inače igrao 18 meseci za Partizan, a upisao je i jedan nastup za reprezentaciju Srbije koja je 2010. igrala protiv Japana. Bio je i član omladinske i malde selekcije SCG.

U sefu se nalazilo oko 20.000 evra, a na početku teksta pogledajte i video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA