≫ 

Ubica i pljačkaš pobedili Ronaldinja: Veliki majstor definitivno dotakao dno u zatvoru

Tužna je sudbina velikog majstora...

  • 2
Ronaldinjo Foto: Youtube.com

Ronaldinjo je nastavio da uz fudbal krati zatvorske dane, ali mu ne uspeva baš da svaki put pobedi.

Nedavno je ekipu predvodio na turniru do titule, ovaj put je u zatvoru okušao sreću u futvoleju i izgubio jednu partiju, a sve beleže krišom mnogi koji imaju mogućnost za to u zatvorskim uslovima.

Ova igra se igra u tandemu preko odbojkaške mreže, naravno, umesto ruku, koriste se glava i noge kao oružje da se nadigra protivnik.

Ronaldinjo je igrao u društvu jednog zatvorskog radnika,  nekoliko partija je dobio, a jedan tandem preko puta moći će da se hvali kako je pobedio jednog od najboljih driblera svih vremena.

U pitanju su 36-godišnji ubica Edgar Ramirez Otazu i 33-godišnji provalnik Joni David Mereles Martinez.

Otazu služi 18-godišnju kaznu zbog ubistva, drugi je tu u okviru 10-godišnje kazne jer je ukrao veliku sumu novca iz jednog kombija uz pomoć korumpiranih policajaca.

Ronaldinjo je nedavno u zatvoru proslavio i svoj 40. rođendan, a iza rešetaka bi mogao da ostane još minimalno pola godine, pre konačne odluke - podsećamo, u Paragvaju je uhapšen po ulasku u zemlju sa falsifikovanim pasošem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    31. mart 2020 | 18:58

    Igra za kladionice!

  • asdf

    1. april 2020 | 07:27

    Da je usao kod nas sa laznim pasosem,dobio bi od nasih i medalju,a ne zatvor. Za nas je i Paragvaj ozbiljna drzava. (Na stranu to sto mislim da je on medju pet najboljih fudbalera ikad)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA