Zvezda je moj transfer platila loptama: Reprezentativac Srbije se prisetio kako je došao na Marakanu

Spajić dao intervju za ruske medije

  • 0
Fudbalska reprezentacija Srbije, Ljubomir Fejsa, Uroš Spajić, Andrija Živković Uroš Spajić, prvi s desna na levo Foto: MN Press

Srpski reprezentativac Uroš Spajić glavni je junak poslednje emisije "Kuća legionara" koja se snima pod okriljem "Meč TV".

Emisija je premijerno prikazana u ponedeljak veče, a snimala se i u Beogradu gde je, kako Rusi navode, Spajić preživeo bomnardovanje, bežao od kuće da vozi bicikl, a zatim i kako je završio u Radničkom.

Tom prilikom Spajić je govorio i o tome kako je za lopte prešao u Crvenu zvezdu.

- Još kada sam bio klinac imao sam određene ciljeve za dalji život. Nikad mi nije bila želja da budem milioner, već da budem obrazovan čovek, da budem najbolji što mogu u fudbalu i učinim porodicu ponosnom. Verujem da sam postigao sve svoje ciljeve.

- Akademija Radničkog, kluba u kojem sam počeo karijeru, oduvek je bila visoko kotirana u Srbiji. Imao sam dobrog trenera kod kojeg sam rastao. Kada sam imao 13 godina dobio sam poziv od najvećeg kluba u zemlji – Crvene zvezde. Bilo je nemoguće da odbijem taj poziv. Moj transfer su platili loptama. Bez novca - rekao je Spajić.

Podsetimo, Spajić je u Krasnodar došao u maju 2018. godine, a pšosle Zvezde igrao je za Tuluz i Anderleht.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA