Reprezentativac Srbije ponovo na terenu: Pogledajte trening njegovog tima tokom korona pandemije

Šalke "istrčao" na teren pod specijalnim uslovima

  • 0
FK Šalke Foto: AP/Tanjug

Čelnici Šalkea odlučili su da slede velikog rivala Borusiju iz Dortmunda tako što su, takođe, na teren poslali fudbalere da treniraju i održe kondiciju tokom pandemije korona virusa.

Nemački fudbal je trenutno suspendovan do 30. aprila, ali klubovi očigledno žele da im igrači budu spremni za sve ono što nastane posle završetka pandemije. A to je paklen ritam utakmica.

Podsetimo, da je Borusija nedavno objavila kako Haland i Emre Čan treniraju u paru, a u sredu nam stižu i fotke iz Gelzenkirhena koje potvrđuju dešavanja na terenima Šalkea.

Treninzi su izgledali jezivo s obzirom na pustoš i ideju da samo u paru može da se trenira, a igrači su vežbali dribling i lagano trčkarali.

Među njima je, naravno, bio i srpski reprezentativac Matija Nastasić koji je nedavno u izolaciji proslavio i 27. rođendan.

Podsetimo, Šalke je trenutno na 6. mestu Bundes lige što jasno govori da su takmičenja u Evropi na talonu što se tiče ovog kluba.

Pogledajte i galeriju sa treninga Šalkea:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA