≫ 

Bivši igrač Arsenala oduševljen što je deo prvoaprilske šale Voždovca

Sanja se javio Zmajevima preko Instagrama

  • 1
Bakari Sanja Printskrin: Youtube/C D

Fudbalski klub Voždovac u sredu ujutru je na svojim društvenim mrežama objavio bombastičnu vest da je novi fudbaler kluba postao ni manje ni više nego – Bakari Sanja.

S obzirom na to da je legendarni desni bek trenutno slobodan agent, vest je možda i mogla biti istinita, ali nažalost po navijače Voždovca, u ovom trenutku to je bila samo prvoaprilska šala, i to šala koja je izazvala sjajne reakcije pratilaca na društvenim mrežama, a neke čak i sjajno zabavila i nasmejala kada su shvatili da su bili “nasamareni”.

Ipak, ono što je takođe sjajno jeste što je ova vest izazvala reakciju i samog Bakarija Sanje!

Naime, Francuz se javio Voždovcu odgovorom na Instagram poruku u kojoj je poručio da je video šaljivu vest koja ga je nasmejala i da nema nikakvih problema što su Zmajevi napravili šalu u kojoj je on glavni akter!

- S obzirom na to da Sanja još uvek nije našao klub, a da je kontakt danas ostvaren, ko zna, možda na leto i vidimo Bakarija u dresu Voždovca - stoji u saopštenju Zmajeva.

Bakari Sanja je, inače, jedan od najboljih desnih bekova svoje generacije i kroz karijeru je nastupao za Okser, Arsenal, Mančester Siti, Benvenuto kao i Montreal sa kojim se rastao u januaru ove godine kada je postao slobodan agent.

Za reprezentaciju Francuske je nastupao 65 puta i nije uspeo da postigne pogodak.

Video: Stojković o penalu: Ne želim ništa da pričam o tome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA