≫ 

Kakva čast za Antića: U vrhu liste za najboljeg trenera u istoriji Atletika, konkurencija strahovita

Velika imena na spisku - naravno, tu je i bivši selektor Orlova

  • 5
Radomir Antić Foto: Marko Jovanović

Srpski trener Radomir Antić nalazi se na listi od osam kandidata za najboljeg trenera madridskog Atletika u anketi koju je sprovodi španska Marka.

Antić je na klupi Jorgandžija bio od 1995. do 1998, kao i tokom 1999. i 2000, a najveći uspeh ostvario je 1996. kada je osvojio duplu krunu.

U konkurenciji za najboljeg trenera u istoriji Atletika još su Rikardo Zamora, Elenio Erera, Marsel Domingo, Luis Aragones, Havijer Agire i Dijego Simeone.

Aktuelni trener Atletika trenutno je prvi u anketi sa najvećim brojem glasova, ispred Aragonesa, dok je Antić trentuno na trećem mestu.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije jedini je trener koji je u svojoj karijeri predvodio Atletiko, Real i Barselonu.

Video: Matić u karantinu radi trbušnjake, a teg mu i ne treba jer ima nju

(Telegraf.rs, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    2. april 2020 | 12:03

    Antić je sa atletikom u to vreme igrao najlepši fudbal u evropi, doveo milinka pantića za sto maraka a ovaj bio kasnije najbolji igrač, neverovatno!

  • Buljko

    2. april 2020 | 12:12

    Simeone i Antić treba da dobiju nagradu po pola,svaka čast Diegu ali sezona Antare iz 95 je nešto što nije vidjeno nikada u istoriji,Dijego opet ima skupe i kvalitetne igrače a Antić je ni iz čega izmislio tim,bez love,samo na šmek i znanje i uzeo duplu krunu!To je nešto što se nikada više nije dogodilo nigde,čak je i Lester manja mnogo senzacija od tog Atletika jer Antić bukvalno nije imao ništa kada je došao i sa 20 totalnih anonimusa izribao sve redom

  • VALJAK

    2. april 2020 | 12:54

    SINEONE PRVI, ANTIC DRUGI ! REALNO I POSTENO !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA