≫ 

Lukaku isprozivao Seriju A: Bilo je potrebno da igrač Juventusa bude pozitivan da zaustave fudbal

Napadač Intera tvrdi da se čelnici italijanskog fudbala nisu poneli normalno

  • 2
romelu lukaku Foto: Tanjug/Ap

Fudbaler Intera, Romelu Lukaku, javio se uživo na Instagramu u razgovoru sa legendarnim Tijerijem Anrijem, pod pokroviteljstvom Pume, koja ih sponzoriše, a tom prilikom je uputio oštre reči čelnicima Serije A.

Lukaku ne prašta čelnicima italijanskog fudbala što su doveli u opasnost sve igrače odlukama da se fudbal igra i tokom epidemije korona virusa, koja je već tada harala u Milanu.

Prvobitno je bilo pitanje hoće li se meč uopšte i igrati, ali je na kraju odlučeno da se ipak igra.

Meč je odigran 8. marta u Torinu pred praznim tribinama, a ispostavilo se tek nakon toga da je jedan igrač Juventusa bio zaražen. Bio je to Danijele Rugani, koji je meč presedeo na klupi.

Ispostavilo se kasnije da su još dva igrača Juvea bili pozitivni, Blez Matuidi i Paulo Dibala, koji je i postigao gol u derbiju protiv Intera. Lukaku je i dalje ljut što je taj meč uopšte odigran.

- Zdravlje je najbitnije. Ali, bilo je potrebno da igrač Juventusa bude pozitivan da se fudbal zaustavi. Da li je to normalno? Ne, nije normalno - rekao je Lukaku.

- Nedostaje mi fudbal, ali sada je zadravlje ljudi najbitnije, sve ostalo je sekundarno. Najviše mi nedostaje trka, takmičenje sa protivnikom, puni stadioni, uticaj koji ima publika. Koristim ovaj trenutak da analiziram moje poslednje učinke, sve što sam uradio u poslednjih šest meseci. Uvek možete da unapredite svoju igru - zaključio je Lukaku.

Video: Tenzije zbog karantina: Fudbaler Monaka urlao s terase, pa se psovao s komšijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    3. april 2020 | 07:42

    sve se vrti oko para a vi ste piuni u igrama kao i u svakoj drugoj delatnosti

  • Lukaku

    3. april 2020 | 11:44

    Jel su vas razvali u derbiju ??? Tj.u oba . I normalno da treba da budu sampioni !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA