Šmekerski gest trenera Brajtona: Dobrovoljno smanjio sebi platu da zaštiti obične radnike u klubu

Mnogi bi mogli da uče na njegovom primeru

  • 0
Grejem Poter, FK Brajton

Foto: Guliver/Nathan Stirk/Getty Images

Trener Brajtona, Grejem Poter odlučio je da takođe prihvati smanjenje plate tokom krize kroz koju prolaze klubovi zbog korona virusa. On se tako pridružio kolegi sa klupe Bornmuta, Ediju Hau, koji je bio prvi trener koji je pristao na dobrovoljno smanjenje plate.

Poter će uz tejnočkog direktora kluba Dena Ešvorta i direktora Pola Barbera prihvatiti značajno smanjenje plate za naredna tri meseca.

Trener Brajtona se odlučio na ovaj potez kako bi svi ljudi koji rade u klubu sačuvali svoje poslove tokom krize, računajući tu posebno na obične radnike od kafe kuvarica i čitača.

- Ovo je da pomognemo Toniju da osigura da niko od našeg osnovnog osoblja ne pretrpi smanjenje plata tokom ovog nesigurnog perioda za posleovanje. Grejem Porter, Din Ešvort i ja smo dobrovoljno prihvatili smanjenje plate za april, maj i jun - rekao je direktor kluba Pol Barber u poruci predsedniku Toniju Blumu.

Video: Ćiro Blažević: Cvele i Džaja su mi rekli Ne može, bre, Hrvat da vodi Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA