≫ 

Uhapšen Aleksandar Prijović

Srpski fudbaler se našao posle 17 časova u kafeu hotela

  • 85
Nikola Vasiljević, Aleksandar Prijović

Foto: MN Press

Srpski fudbaler i nekadašnji reprezentativac Aleksandar Prijović (29) uhapšen je jer je prekršio policijski čas, pošto je bio u kafeu beogradskog hotela Kraun Plaza posle 17 časova.

Sa fudbalerom Al Itihada u policiju je priveden i popularni pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga.

Društvo je bilo “veselo“, jer je sa njima bilo još 15 -20 osoba, ali su zaboravili da treba da budu kod kuće od 17 sati, pa su na kraju uhapšeni.

Prijović je član Al Ithada, ali je trenutno u Srbiji zbog pandemije korona virusa. Svi su privedeni u policiju radi davanja izjava.

Aerodrom

Radiša Trajković Đani Foto: ATA Images

S obzirom na to da se za ovakve stvari izriču zatvorske kazne, posle proglašenja vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa, biće dosta problema za fudbalera Al Ithada.

Ovo su poznati sportisti i sportski radnici koji su se zarazili korona virusom

Ovo nije prvi put da se neki srpski fudbaler koji igra u inostranstvu nađe u problemima sa zakonom. Prvi na udaru represivnih mera bili su Luka Jović i Nikola Ninković, ali oni su na kraju dobro prošli. Videćemo šta će biti s Prijovićem.

Video: Policijski čas uveliko traje, a ulice nisu prazne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša Berak

    3. april 2020 | 23:49

    Kako jr moguce da radi ugostiteljski objekat? Da li jr to tajkunska privilegija i da li to znaci da zakon nije isti za sve.? Sada lepo uhaspiti vlasnika, direktora hotela i na robiju 3 godine ekspresno i trajno oduzeti dozvolu za rad. A i ove olose na robiju, za primer. Kakve veze ima da li su poznati ili nisu? Ili cemo pokazati da smo banana drzava gde zakon za sportiste i estradne likove NE VAZI.

  • Vanredno stanje

    3. april 2020 | 23:56

    1. Radi kafic 2. Policijski sat 3. Prekrsen karantin 4. Okupljanje vise od 2 osobe 5. ... ?????????

  • El. Comandantr

    3. april 2020 | 22:31

    Cekajte bre. Zar nije na snazi zabrana rada za sve ugostiteljske objekte tipa kafe i restoran. Hotel Ok ali samo sto se tice prenocista, a za hranu neka klijent hotela zove objekat registrovan za donosenje i isporuku hrane. U cemu je to razlika kafe kao samostalan objekat ne moze da radi, a ako je u sklopu hotela onda moze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA