≫ 

Pretio navijaču zbog žene, ima tetovažu cara Dušana: Svi detalji karijere uhapšenog Prijovića

Srpski fudbaler, koji je poznat i po tome da je reprezentaciju odveo na Mudnijal, imao je zanimljiv fudbalski put do sada

  • 6
Aleksandar Prijović Foto: MN press

Aleksandar Prijović fudbaler Srbije koji je priveden zbog kršenja policijskog časa u hotelu Kraun Plaza, ima zanimljivu fudbalsku karijeru, po kojoj je specifičniji od ostalih naših igrača.

Momak koji je igrao za mladu reprezentaciju Švajcarske (rođen u Sent Galenu 21. aprila 1990) odjavio je seniorsku selekciju ove zemlje, da bi pristao na poziv selektora Slavljuba Muslina i priključio se Srbiji.

Aleksandar Prijović Foto: MN press

Odmah je na debiju asistirao Mitroviću za 1:1 protiv Velsa, da bi nakon toga napadač tadašnjeg PAOK-a, a sada Al Ithdana protiv Gruzije postigao odlučujući gol za odlazak na Mundijal.

'Srpski Ibrahimović'', kako mnogi zovu Prijovića zbog sličnog stila igre i konstitucije ali i duže kose, veoma je interesantna ličnost, ali i veliki Srbin, što dokazuju i neke patriotske tetovaže koje ima na svom telu, a imaju patriotsku tematiku ili neke slavne istorijske ličnosti poput Cara Dušana.

Pogledajte tetovaže Aleksandra Prijovića.

On je srećno oženjen Marinom Prijović, koja je zbog atraktivnog izgleda, interesantna fotoreporterima na stadionima gde god bi se pojavila. Tako je bilo u Poljskoj, gde je Prijović prethodno igrao za Legiju, tako je bilo i u Grčkoj gde je branio boje PAOK-a, kao i sada u Al Ithadu.

Aleksandar i Marina Prijović Foto: metrosport.gr

Da je vatreni Balkanac, iako je rođen u inostranstvu, gde je i živeo, pokazuje i to što je zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi Marini Prijović.

Aleksandar Prijović Foto: MN press

Kada mu je neko jednom prilikom na društvenoj mreži vulgarno prokomentarisao suprugu, rekavši da ima dobre grudi, usledio je brutalan odgovor Prijovića.

- I tvoja mama ista, pi*** mala - napisao je Prijović na engleskom, a zatim sve finiširao komentarom na srpskom.

- Je*** ti celu familiju!

Posle odlaska Slavoljuba Muslina sa mesta selektora i dolaska Mladena Krstajića, Prijović je izgubio svoj status. Igrao je malo ili nimalo i uopšte nije bio u planovima Krtsajića koji je poverenje dao Aleksandru Mitroviću, iako je Prijović takođe dobro igrao.

Posebno šansu nije dobio na Mundijalu gde je Srbija svakako kuburila sa napadom i nije napravila zavidan rezultat. Posle odličnih rezultata sa PAOK-om 2019 se preselio u Al Ithad u Saudijsku Arabiju.

Video: Prijović oduševljen Saudijskom Arabijom

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    3. april 2020 | 23:47

    Tako je predsednice legendo,samo hapsi,zakon je za sve isti.Ziveo nas predsednik!!!

  • delija

    4. april 2020 | 00:13

    Zakon za sve isti! Ali jedan od vecih srba i boljih igraca u repstaciji 😄

  • Ogi

    4. april 2020 | 00:04

    Prijović Srbenda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA