Zidan zvao Luku Jovića u petak

Ali i ostale fudbalere Reala istovremeno, tvrde španski mediji

  • 8
Luka jovic, zinedin zidan Foto: twitter/@Realmting

Fudbaleri Reala iz Madrida nisu se sreli "oči u oči" već tri nedelje, ali su se, zahvaljujući treneru Zinedinu Zidanu, u petak napokon svi zajedno okupili.

Naime, španska "Marka" javlja da je Zidan u petak pozvao sve igrače, uključujući i Luku Jovića koji je u Beogradu u karantinu, i obavio razgovor istovremeno sa njima putem video poziva.

Na "repertoaru" nije bio nikakav razgovor o taktici, već je Francuz želeo da vidi kako su momci i kako se nose sa situacijom oko korona virusa.

Takođe, Zidan je odlučan da sprovede svoju ideju u delo, a to je da stvori tim i grupu van terena koja će se podržavati.

Zidan je ranije bio u kontaktu sa svim fudbalerima kroz onlajn vežbe kondicionog trenera Gregorija Dupona, ali je ovoga puta želeo samo da se privatno druži sa igračima.

Što se tiče Jovića, on se trenutno nalazi u karantinu sa devojkom Sofijom Milošević posle kršenja mera izolacije. Nedavno je poklonio i 50.000 evra za respiratore, a Lionel Mesi mu je pre nekoliko dana uputio jake reči.

U nastavku pogledajte i galeriju Sofije Milošević s kojom Luka provodi vreme u izolaciji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA