≫ 

Zaboravljeni intervju Siniše Mihajlovića: Žene su mi glavna pasija, njih 100 me dnevno zovu

Legendarni srpski fudbaler i trener dao je jedan zanimljiv intervju u smiraj 1992. godine

  • 6
Arijana Rapaćoni

Printskrin: Instagram/ariannamihajlovic

Da se ne lažemo - Siniša Mihajlović je oduvek bio šmeker i omiljen kod pripadnica lepšeg pola! Čak i sada kada kada je zagazio u 52. godinu života, a pogotovo je to bio slučaj 90-ih godina kada se pojavio pod "fudbalskim nebom."

Dokaz za to je i jedan zaboravljeni intervju koji je Mihajlović dao za časopis "RTV Revija" davne 1992. godine, kada je u novembru stigao u Beograd kao fudbaler Rome.

Stigao je u glavni grad Srbije (tadašnje Jugoslavije) u petak, a već u ponedeljak je moraod a se javi Vujadinu Boškovu u Rimu na treningu. U međuvremenu je došao da kaže selektoru Slobodanu Santraču da zbog profesionalnih obaveza u klubu ne može da se odazove pozicu nacionalnog tima za meč protiv selekcije novinara.

I baš tada je za "Reviju" priznao na je "na udaru" lepotica.

- Evo, keva mi se žali da ne zna šta da radi kako bi se spasila silnih telefonskih poziva pripadnica lepšeg pola. Kaže da je dnevno zove i po sto žena raspitujući se kad ću da dođem iz Italije, kako mi je tamo i da možda nisam stao na "ludi kamen." Kažem joj za utehu da sam malopre bio na Marakani i da sam istu kuknjavu čuo od sekretarice Silve - rekao je Mihajlović pre 28 godina i dodao:

- Dala mi je gomilu pisama koja su stigla na Marakanu za vreme ovog mog odsustva. A meni sve to prija. Znaju lepe Beograđanke da mi je fudbal profesija, a žene glavna možda i jedina pasija.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

 

Dokaz da je uvek bio u okruženju lepih žena jeste i njegova veza sa lepom Ariojanom Rapaćoni, tadašnjom italijanskom voditeljkom, s kojom je stupio u brak 1996. godine u Rimu.

Zajedno imaju ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. Miha, takođe, ima i vanbračnog sina Marka.

U nastavku pogledajte i fotografije Mihine atraktivne supruge Arijane:

Video: Savo Milošević zamalo zaplakao kada je pričao o Mihajloviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    4. april 2020 | 09:37

    Svakom bogatom i slavnom nije tesko biti Don Zuan,u vreme neimastine i izvitoperenog uma bogati i slavni najbolje profitiraju kod zena,zena svaka u potaji voli moc,novac i slavu

  • Fis

    4. april 2020 | 09:35

    Ljudina!!!

  • Džina

    4. april 2020 | 11:00

    Ma neka si živ i zdrav ,prvo svojoj porodici a i nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA