≫ 

Vazura se oglasio posle smrti Miše Tumbasa: Partizan plaća sve troškove sahrane

Crno-beli zatečeni vešću da je Tumbas preminuo

  • 9
Početak priprema FK Partizan

Foto: Marko Jovanović

Vest da je preminuo Miroslav Gajić zvani Miša Tumbas, jedan od najpoznatijih navijača Partizana, šokirao je skoro sve u crno-beloj familiji!

Među njima je i generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura koji se nedugo zatim obratio saopoštenjem kojim je poručio da će crno-beli platiti sve troškove sahrane.

- Zatečen sam vešću da je preminuo Miroslav Gajić, jedan od najvoljenijih navijača Partizana, svima poznat kao Miša Tumbas. Miša je bio i ostaće deo crno-bele porodice, a kako nije imao svoju porodicu, FK Partizan će snositi sve organizacione i same troškove sahrane - rekao je Miloš Vazura i dodao:

- Sa velikom tugom primamo vesti koje dobijamo poslednjih dana o iznenadnim odlascima naših prijatelja, članova kluba i bivših igrača.

Tumbasa je mrtvog pronašla žena koja mu nosi lekove i hranu. Ona je navodno naišla na zaključana vrata, a pošto nije mogla da uđe u Mišin dom, odmah je kontaktirala hitnu pomoć.

Kada su lekari ušli u kuću Tumbasa, mogli su samo da konstatuju smrt.

Video: Emotivni susret Duleta Vujoševića i Miše Tumbasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 93110

    4. april 2020 | 14:57

    Zasluzio je da istočna tribina dobije ime po njemu.

  • StefStef

    4. april 2020 | 15:22

    Počivaj u miru veliki Mišo, sasvim normalan gest kluba. Istočna ili južna tribina treba da se zove po njemu, a takođe treba ostaviti njegovu stolicu i napraviti statuu, nalik onoj u Valensiji. Poslednji pozdrav dobri čoveče.

  • Hej jo

    4. april 2020 | 15:05

    Navijač sam Zvezde,ali ovaj čovek je dolazio na sve utakmice Partizana i zasluužuje u budućnosti da nešto po njemu nosi ime u SDPartizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA