≫ 

Da li je realnost da se igra fajnal for Lige šampiona?

Iako nije svojstveno fudbalskim mečevima, jedna od varijanti je i završni turnir u jednom gradu

  • 4
Liga Sampiona, korona virus

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Tanjug/AP

Kako će se nastaviti Liga šampiona, to ne zna niko u ovom trenutku. Predloga ima mnogo, UEFA razmatra, a sada se pojavila i jedna nova opcija, koja doduše nije svojstvena fudbalskim mečevima.

Naime, predsednik Fudbalske asocijacije Španije Luis Rubiales rekao je da postoji mogućnost da se odigra fajnal-for Lige šampiona u stilu na onaj košarkaški.

Postoje indikacije da će finale najjačeg evropskog klupskog takmičenja biti odigrano 15. avgusta, ali je takođe i veliko pitanje kako će se finalisti uopšte dobiti.

- Ništa nije isključeno, nijedna vrata nisu zatvorena. Ono što mi moramo da uradimo jeste da pronađemo zdravo rešenje. Svi su za to da se turnir završi, ali samo ako možemo da garantujemo da ćemo svi biti zdravstveno bezbedni – kazao je Rubiales.

Video: Navijaču Junajteda Englezi zabranili da digne zastavu UEFA mafija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mario

    4. april 2020 | 18:32

    Nece se igrati nista ove godine ljudi ne sanjajte da ce se nesto nastaviti ili poceti, dok se ne nadje vakcina nema velikih skupljanja. A znamo kad ce biti to od 12-18 meseci.

  • baba smilja iz darosave

    4. april 2020 | 18:58

    liga sampiona je postala nezanimljiva.jedini spas za fudbal je uvodjenje limita koliko klub moze da potrosi novca na igrace kao recimo u americkom fudbalu i kosarci isto i u americkoj soccer ligi.pobedis jednu utakmicu cetiri nereseno jednu izgubis prolazis u sledecu rundu i tako ukrug.vecina utakmica je neinteresantna za gledanje promenis kanal ili izadjes iz kuce.

  • Дејан Младеновић

    4. april 2020 | 22:54

    Најправедније би било да се победником овогодишње лиге шампиона прогласи Атлетико Мадрид

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA