≫ 

Prijoviću se život pretvara u pakao: Osuđen na kućni pritvor, može da izgubi 18 miliona evra!

Nekadašnji reprezentativac se nagodio s tužilaštvom, ali pravi problem tek kreće u Saudijskoj Arabiji

  • 45
Aleksandar Prijović, fudbaler Aleksandar Prijović Foto: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

Srpski napadač Aleksandar Prijović (29) osuđen je na tri meseca kućnog zatvora.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i strelac gola kojima su se Orlovi plasirali na Mundijal u Rusiji 2018. godine, pušten je iz policijskog pritvora nakon što je priznao krivicu za kršenje zabrane okupljanja za vreme vanrednog stanja.

Napadaču saudijskog kluba Al Itihada je na teren stavljeno krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme trajanja epidemije. Pored iskusnog napadača, nagodbu su sklopili i ostali optuženi, njih petoro.

Međutim, ovim se ne završavaju problemi za napadača rođenog u švajcarskom Sent Galenu. Prijović narednih dana, ili pak kad prođe ova kriza, može da očekuje i tužbu od svog kluba Al Itihada, koji je dobio pravi mali poklon zbog poteza i nediscipline nekadašnjeg napadača PAOK-a.

Bogati Saudijci moćiće konačno da raskinu ugovor sa Prijovićem koga su pre dva meseca odstranili iz prvog tima jer nisu bili zadovoljni njegovim igrama.

Nekadašnji reprezentativac Srbije prešao je u januaru 2019. iz Soluna u Saudijsku Arabiju za obeštećenje od 10 miliona evra, a tom prilikom potpisao je ugovor na četiri i po godine težak 5,5 miliona era po sezoni. Samo u prvih šest meseci pokazao se odlično, potom je zapao u krizu i klub ga je odstranio od prvog tima.

Prijović je proteklih dva meseca uglavnom prvodio na relaciji Grčka - Srbija odakle je tražio novi klub, pregovarao je u januaru i sa Lokomotivom iz Moskve, ali ni Rusi nisu mogli da preuzmu na sebe teret njegove ogromne godišnje plate.

Aleksandar Prijović Prijović (desno) u duelu Foto: MN press

Pretpostavlja se da će Al Itihad sada pokušati da iskoristiti Prijovićeve probleme sa zakonom u Srbiji i raskinuti ugovor po kojem bi morali da mu isplate čak 18 miliona evra za preostale tri godine. Velike pare...

Video: Vučić indirektno prozvao Luku Jovića: Mladići milioneri misle da mogu sve, biće strogo kažnjeni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AC

    4. april 2020 | 22:26

    A jeste glup...

  • 😷😷😷😷😷

    4. april 2020 | 22:18

    A onog cicu od 71 god osudili na gdinu ipo dana za krsenje preko 65

  • Gradjanin

    4. april 2020 | 22:20

    Meni rekli da sedim kuci i da ne izlazim za vreme policijskog casa i ja ne izlazim. Njemu su to isto rekli a on ne postuje to. Sada neka trpi sankcije. Zalosno je to sto ce se on izvuci, a ja da sam to uradio prosao bih sa mnogo vecom kaznom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA