≫ 

Zvezdina legenda se oprostila od Miše Tumbasa: Na jednom meču, samo je seo iza mene...

Sale Obradović se emotivno oprostio od čuvenog navijača Partizana

  • 8
Saša Obradović Foto: MN PRess

Miša Tumbas je ujedinio Partizan i Crvenu zvezdu u bolu ovog vikenda, njegov odlazak rastužio je sve ljubitelje sporta.

Skoro da nema igrača Partizana koji se nije oprostio od Miše, učinili su to i mnogi iz tabora Crvene zvezde, jer nema sportiste kome Miša nije izvukao osmeh svojim dobacivanjima i dečačkom naivnošću.

Partizan je zato brzo reagovao i pokriće sve troškove Mišinog ispraćaja u večnost, a jedno je sigurno, više ništa neće biti isto na utakmicama crno-belih.

Zato je i Saša Obradović, legendarni košarkaš Crvene zvezde, odao počast Miši anegdotom na Tviteru.

- Zaj... se pa jedanput kao igrač Rima pođoh na utakmicu Partizana, seo je iza mene Miša Tumbas i celo poluvreme mi viče na uvo: Aaaa, gubiš kosu, p... ćelava! Izađoh na poluvremenu pod pritiskom... Svarno više neće biti isto. Poslednji pozdrav - napisao je Obradović.

Video: Saša Obradović: Sale Đorđević me je pretvorio u ćelavca posle Amera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NENAD STAROVLAH

    5. april 2020 | 10:09

    Misa je uvek posle utakmice prilazio gostujucim igracima i uz osmeh i mnogo postovanja uspostavljao kontakt.Ostalo je lepo secanje na najvernijeg navijaca prijateljskog kluba Partizan.U ime igraca i navijaca F.K.”Zeljeznicar “iskreno saucesce porodici,prijateljima i F.K.”Partizan”.

  • Saša Jeremić

    5. april 2020 | 12:56

    Ono što nikada niko nije mogao da poveruje, da očekuje, da zamisli... Da postoji nešto, tj NEKO ko će ujediniti "jug" i "sever"... barem na neko vreme. Dokazalo se da postoji, samo nažalost izgubili smo ga, kao što uvek izgubimo ono što vredi pa se naknadno setimo da smo imali BLAGO! BLAGO koje je bilo oličeno u čoveku koga su skoro svi smatrali za sprdnju, za ludaka, za primitivca... a nisu videli da ne postoji i neće postojati iskrenije biće čistije duše i srca, srca za sve sportiste, za svakoga ko je vole sport, koji je svoju ljubav iskazivao glasno i malo bezobrazno, ali nikada sa mržnjom, zlobom ili pakošću. To BLAGO je bio i ostaće Miša Tumbas!!! Pravi gest je da se Miši postavi bista kod stadiona, bista na kojoj je nasmejan i radostan kao što je uvek bio na svom stadionu!!! Tako će ostati uvek sa nama, a i ako ga zaboravimo (što je nemoguće) viđaćemo ga kada dolazimo u Humsku... Počivaj u miru Mišo!!!! Neka te čuvaju gore, i deri im se tamo iz sve snage, čućemo te i mi sigurno!!! Pozdravljaju te sve tvoje "JAJAROOOOOOO" iz Zemuna!!!!!!!

  • Pop

    5. april 2020 | 10:42

    Нека му је лака земља. Није ми јасно да је овај човек живео у нехуманим условима, бар по једној слици коју сам видео.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA