≫ 

Saznajemo: Zvezda raskinula ugovore sa Van la Parom i Žanderom

Kraj u toku pauze!

  • 26
Dejan Stanković, Radživ van la Para Foto: Nikola Tomić

FK Crvena zvezda neće više ni zvanično računati na Radživa van la Paru i Žandera Santanu, saznaje Telegraf.

Tandem stranaca nije se proslavio u mandatu u klubu, Van la Para nije pružio partije na nivou očekivanja u Ligi šampiona, a tragičar ovog takmičenja bio je Brazilac Žander, čiji je veliki kiks koštao Crvenu zvezdu evropskog proleća.

Upravo od završetka evropskog takmičenja, bilo je jasno da za njih neće biti mesta, a drugu šansu Van la Para nije iskoristio kod novog trenera Dejana Stankovića.

Šef stručnog štaba Zvezde dao mu je priliku na pripremama, ali je Van la Para svojim nezalaganjem brzo sam sebe precrtao kod legendarnog igrača Intera.

Njihov boravak je zvanično završen 31. marta i došlo je do sporazumnog raskida, neće biti nikakvih penala - samo će se tandemu isplatiti sve zaključno sa krajem marta.

Inače, u kriznom periodu, fudbaleri su pristali na smanjenje plata, a raskid ugovora sa tandemom otpisanih će dodatno olakšati funkcionisanje klubu.

Van La Para je došao prošlog leta za 1.2 miliona evra, što je bio jedan od najvećih transfera u istoriji kluba. Pošto mu je plata iznosila oko 600.000 evra po sezoni (50.000 mesečno), rastanak sa njim je veliko rasterećenje za crveno-bele.

Video: Sve greške Žandera protiv Olimpijakosa

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    5. april 2020 | 10:42

    Rugali se Sumi kakav je zongler i promasaj, a Suma zivnuo i zabiberio im u derbiju dok ovi odlaze posle pola godine :)

  • Nikola

    5. april 2020 | 10:51

    Ovo je dobra vest. Hoce li sad neko odgovarati za ovo suludo bacanje para?

  • ja sam ja

    5. april 2020 | 11:30

    Zander je dobar igrac.. kiksnuo protiv grka ali kiksali su i veci igraci poput vidare na svetskom!Cak sta vise mislim da je ta utakmica sa olimpijakosom namestena tako da je neko morao da skirivi penal..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA