≫ 

Srbin ne pristaje na smanjenje plate, gazda se obrušio na njega: Od prvog dana je bio problematičan

Bivši fudbaler Zvezde u sukobu sa kontroverznim rumunskim biznismenom

  • 1
Bogdan Planić

Bogdan Planić (desno) Foto: MN press

Nema kluba na svetu koji ne pokušava u vreme krize nastale zbog epidemije korona virusa da smanji plate fudbalerima, ali ima i onih igrača koji na to ne pristaju. Među njima je i Bogdan Planić, srpski internacionalac koji nastupa za rumunski FCSB i koji odbija jedini od svih u klubu da prihvati predlog kontroverzong gazde Bekalija.

Zato se Rumun obrušio na njega u tamošnjima medijima.

- Mislite li da ću da molim Planića? Nema šanse! Neka je zdrav, ali može da se oprosti od dresa FSCB-a. Pokazao je da je čovek bez karaktera, a video sam da je problematičan tip još od prvog dana kada smo potpisali ugovor s njim. Imali smo dosta problema još dok smo pregovarali, a nije mi se svidelo kakvo je lice pokazivao od prvog dana - rekao je Điđi Bekali.

Iako su ga rumunski novinari često hvalili kao komandanta odbrane, Bekali dovodi u pitanje igračke kvalitete bivšeg štopera OFK Beograda i Crvene zvezde.

- Mislite li da će odbrana da nam propadne bez Planića? Kada krene prvenstvo za mesec ili dva dovešću nu zamenu. Imamo Mirona, možda probam da dovedem Čindriša, mada je on skup. Ne znam šta bi mi igrači rekli, da dam 1,5 milion evra za njega, dok sam njima skratio plate - kaže Bekali.

Bogdan Planić se nije oglašavao proteklih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA