≫ 

Ne ženi se ista žena dva puta: Nekadašnji napadač Ajaksa poslao jaku poruku treneru Reala

Dao je sebi zapravo da prokomentariše potez Madriđana

  • 0
Spain Soccer La Liga

Zidan (desno) Foto: Tanjug/AP

Opšti je utisak da je nekadašnji egipatski napadač Ahmet Hosam Mido morao i mogao da napravi i veću karijeru od one koju je imao. Pojavio se u Ajaksu kao veliki talenat, tamo je čak u svlačionici gađao makazama i Zlatana Ibrahimovića, ali posle toga nije zablistao u Totenhemu, Marselju, Vest Hemu.

Ipak, dao je sebi za pravo da komentariše povratak Zinedina Zidana u Real iz Madrida na koji ne gleda blagonaklono iako je u prvom mandatu slavni Francuz osvojio tri vezane titule prvaka Evrope s Kraljevskim klubom.

- Ne ženi se ista žena dva puta. S moje tačke gledišta, Zidan ništa novo nije doneo u Madrid svojim povratkom. Žao mi je zbog toga jer zaista volim Real. Oni su mi jedan od omiljenijih klubova na svetu, ali ne vidim napredak od njegovog povratka - rekao je Mido.

Inače, Real je trenutno drugi u Primeri sa dva boda manje od lidera Barselone posle 27 odigranih kola, dok je prvu utakmicu u osmini finala Lige šampiona u Madridu izgubio od Mančester Sitija sa 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA