≫ 

Kleo je od nas saznao za smrt Miše Tumbasa, utučen se setio njihovog susreta: Izgubili smo legendu

Nekadašnji napadač crno-belih od Telegrafa čuo tužnu vest

  • 3
Kleo, Partizan Foto: MN Press

Vest o smrti Miroslava Gajića, poznatijeg kao Miša Tumbas, stigla je i do nekadašnjeg napadača Partizana Klea koji trenutno igra za kineski Ćingdao.

Miljenik Grobara je u razgovoru za Telegraf, od kog je i saznao ovu vest, istakao da mu je jako žao što je najpoznatiji navijač Partizana prreminuo i prisetio se jedne anegdone iz klupske prodavnice.

- Žao mi je zbog toga, veoma je tužno. Moje saučešće porodici i svim navijačima Partizana. Izgubili smo legendu kluba - rekao je Brazilac i dodao:

- Sećam se jednom kada me je video u klupskoj prodavnici i tražio mi je majicu. Nakon što sam mu je kupio, prišao je da me zagrli i poljubi. Pokazao je svu naklonost prema meni tada. I kada god bismo se sreli, bilo bi veselo. Stvarno sam tužan zbog ovog gubitka.

Podsetimo, Mišu je u subotu, u kući u Bariču, mrtvog pronašla komšinica koja je poslednjih godina vodila računa o njemu.

Vest o njegovoj smrti i te kako je pogodio crno-belu porodicu čiji je Miša bio najverniji navijač, a iz fudbalske sekcije su poručili da će oni snositi troškove sahrane.

Međutim, nije njegova smrt rastužila samo crno-bele, već su se od Miše oprostili i navijači i legende Crvene zvezde, a podsećamo i na pet najemotivnijih snimaka Tumbasa.

Tu je i onaj posle meča Partizan - Ril, kada je Miša Tumas kroz rešetke svlačionice tražio šorts baš od Klea.

Video: Emotivni susret Duleta Vujoševića i Miše Tumbasa

(Telegraf.rs/J.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA