Ruštu Redžber izveo odbranu života i pobedio koronu: Njegova žena dala svima važan savet za lečenje

Legendarni turski golman otpušten je iz bolnice posle 11 dana borbe za njegov život

  • 1
Isil Redžber, Ruštu Redžber Foto: Instagram.com/isilrecber

Ruštu Režber je uspeo da pobedi korona virus! Bila je to teška borba, ali legendarni turski golman je izveo najveću odbranu u karijeri, životnu! Odbranio se od smrtonosnog korona virusa, iako mu je život visio o koncu i bio je smešten na respirator na intenzivnoj nezi.

Tada je krenula velika borba za njegov život, a telo Ruštua Reždbera uspelo je da savlada virus, koji je do sada usmrtio više od 70.000 ljudi širom sveta.

Njegova supruga je lepe vesti podelila na svom Instagram profilu.

- Kakav prelep dan, hvala bogu, nakon 11 napornih dana moj suprug je otpušten iz bolnice! Prihvićete molitve, vi ste čvar koji nas vidi i poznaje. Iako moram biti srećna, ona je samo polovična, jer u bolnici je toliko mnogo pacijenata koji čekaju na izlečenje.

- Naše molitve će se nastaviti za sve one koji se bore da prežive na intenzivnoj nezi - rekla je Isil, koja je nabrojala mnoge koji su bili uz nju i pomogli su u borbi za život njenog muža, uključujući i osoblje bolnice.

Za kraj je poručila i da svima tek sada predstoje bitke.

- Što se tiče metode lečenja, postoji protokol o lečenju koji sprovodi Ministarstvo zdravlja Republike Turske. Isti je u svim bolnicama u skladu sa nivoom bolseti osobe. ne postoje različite vrste lekova ili tretmana. Snaga vašeg tela je tu ključna. Da li je jače vaše telo ili virus. Rat počinje, zato isključite vaše štetne navike što pre moguće u skladu sa sledećim događajima. Znajte vrednost svog zdravlja i naših života - zaključila je Isil Redžber.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Isil Recber (@isilrecber) дана

Pogledajte i galeriju najpoznatijih fudbalera koji su prekršili karantin:

Video: Razbijena korona žurka: 3 pijana i drogirana Britanca napravili orgiju sa prostitutkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA