≫ 

Nejmar je "prevara", nije momak za primer: Bivši trener Reala isprozovao Brazilca i upozorio Barsu

Visente Del Boske nema lepo mišljenje o zvezdi PSŽ-a

  • 1
Nejmar, Luka Modrić, FK Real Madrid, FK Barselona Foto: Guliver/Paul Gilham/Getty Images

Visente del Boske bivši trener Real Madrida i selektor Španije sa kojom je dva puta bio prvak Evrope i jednom prvak sveta, "udario" je Nejmara zbog svog "pretvaranja", i upozorio Barselonu da ga ne potpisuje ponovo.

Nejmar je napustio Kamp Nou 2017. godine zbog svetskog rekordnog iznosa od 222 miliona evra, ali je nedavno koketirao s povratkom, jer je naizgled postao frustriran životom u PSŽ-u.

Visente Del Boske Visente del Boske bivši slektor Španije Foto: Tanjug/AP

Francuski klub do sada nije uspeo daleko od ambicija da osvoji Ligu šampiona, ali nakon osvajanja naslova Ligue 1 i postizanja 69 golova u 80 utakmica, 28-godišnjak izgleda da je spreman da nađe izlaz.

On je jasko težak čovek. Za mene to nije dobar primer igrača. Ako me pitate da vam kažem pet najboljih na svetu, on je sigurno na mojoj listi. Ali na terenu se trudi da vara, pretvara se mnogo. A takođe, kako je napustio Barselonu ... - nije završio rečenicu Del Boske.

Pogledajte Nejmarovo carstvo u Rio de Žaneiru

- Klubovi moraju odlučiti ko će potpisati, a ko ne. Ne bi trebalo da obraćate pažnju na to što igrači kažu, jer već postoje sportski direktori i tehnički sekretari. Veoma je teško fudbaleru loše govoriti o drugom fudbaleru koji mu je bio partner - rekao je bivši španski selektor za britanski Dejli Mejl.

Video: Doček fudbalera PSŽ-a na aerodromu Nikola Tesla, Nejmar oduševio srpske klince i jednu navijačicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    6. april 2020 | 19:52

    Znamo mi to i bez tebe. Kvalitetan fudbaler ali los covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA