≫ 

Potresen sam, otišao je naš Antara, to je nenadoknadiv gubitak: Vučelić skrhan zbog smrti Antića

Predsednik Partizana teško podneo vest o smrti svog prijatelja

  • 3
Radomir Antić, Milorad Vučelić, FK Partizan Foto: MN Press

Loše vesti za “partizanovce” smenjuju jedna drugu u minulih nekoliko dana, a poslednji šok stiže iz Španije, gde je preminuo jedan od najboljih trenera svih vremena na ovim prostorima – Radomir Antić.

Bivši as crno-belih izgubio je bitku sa opakom bolešću, a u Humskoj su više nego potreseni mučnim događajem.

Predsednik Milorad Vučelić kaže za Telegraf da je Antićeva smrt veliki gubitak za istoriju Partizana, našeg fudbala generalno, ali i njega lično, jer je izgubio dragog prijatelja.

- Ostali smo bez legende kluba Radomira Antića, velikog trenera i čoveka, jedinstvenog u svetu fudbala i posebnog za nas partizanovce po tome što je predvodio sve španske velikane Real Madrid, Barselonu i Atletiko Madrid i gde god je radio ostavio je trag i trofeje za sobom. Bio je veliki partizanovac, savetnik kluba u svakom trenutku, jer smo mu se obraćali kada god smo imali nedoumice i moj drag prijatelj – kaže Milorad Vučelić.

- Potresen sam, otišao je naš Antara i to je zaista nenadoknadiv gubitak za fudbal, za Partizan koji je bio njegova kuća. Svi u toj časnoj porodici su veliki navijači crno-belih i koristim ovu priliku da iz izrazim iskreno saučešće. Teški su ovo dani za Partizan, loše vesti se smenjuju svakodnevno i možemo samo da se nadamo da će prestati što pre, jer nam je donelo mnogo tuge – uz uzdah zaključuje Milorad Vučelić.

Galerije fotografija Radomira Antića

Igrački dani:

Period dok je bio trener u Španiji, u Realu, Atletiku i Barsi

Selektorski dani:

Video: Umro Radomir Antić

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA