Nakon orgija u svojoj vili, bek Sitija učestovao u "onlajn" striptizu sa kolegama iz reprezentacije

Osim Vokera, sada su na udari u Sančo, Rašford i Sterling

  • 0
kajl voker

Voker je morao i da brani na meču LŠ Foto: Tanjug/Ap

Nakon što je orgijao sa prostitutkama i prekršio karantin, a zatim je izbačen i iz reprezentacije zbog toga, defanzivac Mančester Sitija Kajl Voker nastavio je da šokira englesku javnost!

Ovoga puta bek Građana je uhvaćen u "onlajn" striptizu zajedno sa još trojicom saigrača iz nacionalnog tima - Marklusom Rašfordom, Džadonom Sančom i Rahimom Sterlingom.

Striptiz je na svom Instagram profilu pokrenuo kanadski reper Toni Lanez i čak 220.000 ljudi je pratilo ovaj petočasovni performans. Pomenutim igračima priključili su se i neki iz Sautemptona i Evertona, tvrdi "San" koji je prvi i objavio tu priču.

- Mislim da selektor Sautgejt i neće baš biti naklonjen svojim zvezdama posle ovakvih seks emisija u kojima učestvuju. Ali bolje je i to, nego da krše izolaciju - rekao je izvor pomenutog tabloida.

U centru pažnje bila je devojka Zija koja je slušala naredbe kontroverznog Laneza koji joj je govorio kako da se ponaša.

U jednom trenutku je rekao:

Kajl Voker

Printskrin: Instagram/torylanez

Kajl Voker

Printskrin: Instagram/torylanez

- Ovde imamo zvezde, ajde da ih rastrgnemo. Za sve zvezde u zgradi, idemoooo - vikao je Lanez.

Onog trenutka kada je striptizeta pokazala gole grudi, Voker se prvi javio i ostavio komentar odobrenja. Sančo je potom "sačekao svojih pet minuta" kada je Zioja pokazala guzu, dok sus e Sterling i Rašford javili tek kada je ostala gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA