≫ 

Ništa neće moći da ispuni prazninu: Dirljiva poruka Veljka Paunovića pokojnom učitelju

Selektor zlatnih Orlića je utučen smrću Radomira Antića

  • 1
Radomir Antić, Veljko Paunović Antić i Paunović Foto: Printscreen: Instagram veljko_paunovic

Mnoge je Radomir Antić zadužio tokom života i trenerske karijere i mnogi mu to ne zaboravljaju. Jedan od takvih je Veljko Paunović, trener zlatne generacije Orlića sa Novog Zelanda koji je kao igrač stasavao pod vođstvom legendarnog stručnjaka.

Doskorašnji trener Čikago Fajera oprostio se na Fejsbuku od Antića, koji je svojevremeno bio i saigrač njegovog pokojnog oca Blagoja u Partizanu.

- Nemam reči da opisem moj odnos sa Radomirom i koliko sam naučio od njega kao igrač, sada kao trener, i najvažnije kao ličnost. Ništa neće moći da ispuni prazninu koju osećam sa Misterovim odlaskom, ali uvek ću se rado sećati dana kada smo zajedno sedeli kod njega kući sa njegovom suprugom Verom i njihovom divnom porodicom, gledali fudbal zajedno, po nekoliko utakmica odjednom na više ekrana, i kako je Mister iz svoje fotelje koristio svaku priliku da nas uputi na neki detalj situaciju ili ideju - napisao je Paunović.

Mladi stručnjak ne krije koliko će mu Radomir nedostajati.

- Obožavao je fudbal i ljude, i uvek bio srdačan i nesebično delio svoju popularnost sa svakim ko bi mu prišao za sliku, autogram ili trenerski savet. Uvek ću pamtiti njegov moćni stav kako na terenu tako i van njega, kao i njegov karakteristični, iskren, otvoren i veseo osmeh, baš onakav kakav je moj Mister uvek bio. Zauvek ćeš biti u našim srcima - poručio je Veljko Paunović.

Podsetimo, Radomir Antić je preminuo u ponedeljak u Madridu u 71. godini.

Galerije fotografija Radomira Antića:

Igrački dani:

Period dok je bio trener u Španiji, u Realu, Atletiku i Barsi

Selektorski dani:

Video: Umro Radomir Antić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA