≫ 

Radomir Antić ga je lansirao na veliku fudbalsku pozornicu, ovako mu je Miloš Ninković zahvalio

Antić je upravo njega "gurnuo u vatru" na Svetskom prvenstvu pre 10 godina

  • 0

Odlazak Radomira Antića pogodio je srpski fudbal kao ništa pre. Ostali smo bez legende koja jedinog čoveka u istoriji koji je vodio Real, Barsu i Atletiko, ali i bez čoveka koji je poslednji, a možda i jedini koji je uspeo da od reprezentacije Srbije napravi takav kult, da cela nacija diše kao jedno.

To smo imali samo od 2008. do 2010. kada je on bio na kormilu Orlova.

Svestan toga je i Miloš Ninković, fudbaler koga je na veliku scenu doveo upravo Radomir Antić, kada mu je na meču protiv Nemačke na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, mimo svih očekivanja dao šansu od starta. Ovaj mu je vratio maestralnom partijom, a Srbija je mogla da slavi veliku pobedu, najveću u svojoj modernoj istoriji.

Ninković je utučen čuo vesti o njegovoj smrti u Australiji, gde nastupa za Sidnej. Uz fotografije sa Antićem dao je i komentar u kojem mu zahvaljuje za sve što je uradio za njega lično, kao i za srpski fudbal.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Mister,hvala Vam za sve što ste uradili lično za mene i hvala za sve što ste uradili za srpski fudbal.Bila je čast poznavati Vas i raditi sa Vama.Počivajte u miru,Mister.Објава коју дели Milos Ninkovic (@milos_ninkovic_official) дана

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA