≫ 

Zarađuje kao Levandovski: Miler potpisao još jedan unosan ugovor sa Bajernom!

Bavarac koji je u klubu od 2009. produžio vernost za još tri sezone

  • 2
Tomas Miler, FK bajern Minhen, FK Čelsi Tomas Miler Foto: Guliver/Thananuwat Srirasant/Getty Images for ICC

Napadač Bajerna iz Minhena Tomas Miler (30) produžio je ugovor sa šampionom Nemačke do juna 2023. godine, objavio je slavni klub.

Iskusni ofanzivni fudbaler član je profesionalnog tima Bavaraca još od 2009. a prethodni ugovor isticao mu je na leto 2021. Finansijski detalji nisu objavljeni, ali je tiražni Bild nedavno najavio da će potpis uslediti vrlo brzo ukoliko Bajern poveća ponudu u odnosu na dosadašnjih 15 miliona evra po sezoni.

Očigledno je nemački velikan to i uradio pa je Miler produžio veronost klubu u kom je sazreo i sustigao po zaradi prvu zvezdu tima Roberta Levandovskog.

Zanimljivo da je jesenas Tomas Miler bio pred odlaskom iz Minhena jer ga je Niko Kovač držao na klupi, ali se dolaskom Hansija Flika totalno rehabilitovao igrački i postao neizostavni šraf u mašineriji Bajerna.

Miler je sa Bajernom osovjio čak osam titula šampiona Nemačke, pet puta je podgiao trofej Kupa i jednom Ligu šampiona iz 2013. godine. U Brazilu 2014. bio je deo repreznetacije Nemačke koja je postala prvak sveta.

Video: Miler nakon razbijanja Zvezde: Nismo stajali, želeli smo još golova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    8. april 2020 | 01:43

    Na velikoj plati moze zahvaliti samo navijačima, kod kojih je veoma popularan. Fudbalski kvalitet on nikad nije ni imao na levelu superzvijezda, a kamo li sad u ovim godinama. Bio je oduvijek samo solidan igrač! E jedino što mu moram priznati, je da skoro uvijek daje sve od sebe, koliko je to u njegovoj mogućnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA