Marko Pantelić za Telegraf o Radomiru Antiću: O njemu kao čoveku pričaćemo mi koji smo ga poznavali

Legendarnom srpskom napadaču koji je bio "udarna igla" Antićeve reprezentacije, teško je pala tužna vest

  • 2
Marko Pantelić, Radomir Antić, fudbalska reprezentacija Srbije Marko Pantelić i Radomir Antić; Foto: MN Press

Odlazak Radomira Antića potresao je čitavu fudbalsku javnost u Srbiji i u čitavom svetu. Bio je omiljeni selektor u istoriji Srbije, a igrači koje je vodio u toj generaciji koja se plasirala na Svetsko prvenstvo 2010. godine skrhani su od bola nakon vesti o njegovoj smrti.

Telegraf je kontaktirao Marka Pantelića, koji je u to vreme bio jedan od lidera reprezentacije Srbije i startni špic Orlova u tandemu sa Nikolom Žigićem.

Pantelić se dirljivim rečima oprostio od svog Mistera, kako je čitava generacija Orlova zvala Radomira Antića u to vreme.

- Bio je jedinstven, velikan našeg i svetskog fudbala, bila mi je čast i zadovoljstvo što sam bio deo tima koji je na čelu s njim doneo veliku radost Srbiji. To su bila neka lepa vremena. Rezultati i uspesi govoriće o njemu kao stručnjaku, a o njemu kao čoveku pričaćemo s dužnim poštovanjem svi mi koji smo imali tu čast da ga poznajemo. Mister, hvala vam na svemu i neka vam je večna slava - poručio je Marko Pantelić za Telegraf.

Video: Odlazak Radomira Antića u legendu

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    7. april 2020 | 12:06

    Otišao veliki trener i ljudina koji je imao poseban odnos prema igračima...uvek raspoložen i nasmejan,širio pozitivnu energiju...nikad ne mogu zaboraviti kako ga oterao Karadžić i urušio našu reprezentaciju...

  • ХАЏИ КОСТА

    7. april 2020 | 15:20

    САУЋЕШЋЕ ПОРОДИЦИ БИО ЈЕ ВЕЛИЧИНА КАО ТРЕНЕР А СИГУРНО И КАО ЧОВЕК ПУТУЈ ЛЕГЕНДО У ЦАРСТВО НЕБЕСКО ☦☦☦

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA