≫ 

Junajted preko Kežmana i Ramadanija kupuje Sergeja: Ogromne pare na stolu za Lacio

Lotitu će se konačno isplatiti sva ona priča o skupoj prodaji Srbina

  • 12
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

A isplatiće se i menadžeru srpskog igrača pošto Sergej Milinković Savić posle skoro godinu dana "šuškanja" gotovo sigurno ide u Mančester junajted. I to prema novim informacijama za oko 120 miliona evra.

Lacio je u finansijskoj krizi uzrokovanoj korona virusom, pa predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito može da bude prezadovoljan ako priču istera do kraja, dok će Sergej u Mančesteru po svemu sudeći zameniti Pola Pogbu.

Crveni đavoli su prema pisanju francuskog Foot Mercata, već pozvali Italijane kako bi realizovali ovaj posao. Zvali su ih i ranije, pa je rimski klub ranije odbio 110 miliona evra.

Takođe, prošlog jula je postignut i usmeni dogovor pa se transfer izjalovio. Prišli su igraču preko njegovog menadžera Mateje Kežmana, ali i uz pomoć Falija Ramadanija kao posrednika.

Sergej je ove sezone dao pet golova i upisao sedam asistencija za Lacio, ali je proigrao daleko bolje nego u protekle dve sezone, pa je nanovo počeo i da privlači pažnju evropskih velikana.

Pogba najverovatnije neće biti problem za prodaju jer je poželjan na fudbalskom tržištu, tako da je predstojeće leto ono kada se može očekivati rasplet sa dugo čekanim transferom Milinković-Savića u drugi klub.

Podsetimo, on sa klubom ima ugovor do 2024. godine, a produžavao ga je nekoliko puta jer je Lotito verovao da će ga dobro unovčiti u prethodne tri godine.

Video: Krstajić saopštio lošu vest: Ne računam na Sergeja Milinkovića Savića

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Parma

    7. april 2020 | 17:57

    Zadnje 2 godine slusamo o velikom Transferu,pa dokle vise?

  • Ujka Zitko PFK

    7. april 2020 | 18:11

    Opa,Ramadani opet zavrsava posao.Sad je sve ok,nema pljuvanja?🤔

  • nscz

    7. april 2020 | 20:37

    Znaci opet isto! Mancester, Real Barselona Siti... cena divlja skace do 170 miliona i cvrc. Ostaje u Laciju... spin!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA