≫ 

Iz zatvora u luksuzni hotel: Pogledajte prve fotke Ronaldinja na slobodi

Brazilac će u hotelu sa pet zvezdica čekati suđenje

  • 2
Ronaldinjo Foto: AP/Tanjug

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo pušten je iz zatvora u utorak veče, posle 32 dana provedena iz rešetaka u Paragvaju!

Zajedno sa svojim bratom, Ronaldinjo je sproveden u jedan hotel sa pet zvezdica u Asunsionu gde će boraviti u kućnom pritvoru i čekati suđenje. Podsetimo, njih dvojica je trebalo da ostanu u zatvoru šest meseci zbog nelegalnog ulaska u zemlju.

Sa osmehom na licu je dočekao svoje voljene i njihove zagrljaje, a pre ulaska u hotel najpre je morao da se testira na koronu. Tačnije, merili su mu temperatutu.

Ronaldinjo je iz zatvora pušten u 19.30 minuta, i to nakon što je sudija putem video poziva doneo tu odluku.

A za vreme jednomesečne "robije", Brazilac je u zatvoru stekao veliki broj prijatelja. Igrao je čak i fudbal i na turniru je osvojio pečeno prase kao najbolji igrač.

Često se i fotografisao iza rešetaka, a vi u galeriji ispod možete videti sve fotografije od trenutka hapšenja, preko vremena u zatvoru, pa sve do izlaska i odlaska u hotel gde ga je sačekala prepuna recepcija:

Video: Ronaldinjo oslobođen posle hapšenja zbog lažnog pasoša u Paragvaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA