≫ 

Antićev Mural u Užicu nikad nije lepše sijao: Radomir je "gospodština i avangarda"

Grad na Đetinji se i ovako, još pre godinu dana, poklonio legendarnom treneru

  • 0
grafit radomir antić Foto: facebook/Grobarski trash romantizam

Među besmrtne znamenite Užičane odavno je upisano ime Radomira Antića, grad pod Đetinjom diči se slavnim fudbalerom i trenerom čija je smrt bila "so na ranu" u godini pandemije.

Tuguje Srbija za velikanom kome se poklonila i Evropa, tužan je njegov Partizan i navijači crno-belih koji će večno čuvati uspomenu na "Mistera", neponovljivog Antaru.

U rodnom Antićevom Užicu već postoji mural njemu u čast, oslikan prošle godine, čuven već po svojoj lepoti, posebnom stilu koji neguju momci iz grupe "Grobarski trash romantizam". Antiće je, kao što je mnogima znano, tako postao još jedan od crno-belih besmrtnika koji će, dok je zidova, biti deo naše svakodnevice.

- Grafit je nastao prošle godine i nalazi se u Užicu, kada je promovisana knjiga Crno-bela ideologija. Antić je jedna od legendi FK Partizan koji najbolje otelotvoruje i predstavlja Grobarsku gospodštinu i avangardu - rekli su za Telegraf.rs iz Grobarskog "trash" romantizma.

(J.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA