≫ 

Predsednik Sindikata fudbalera tvrdi: Zvezda nije plaćala igrače od decembra!

Poledica, izgleda, zna nešto što javnost ne zna...

  • 25
Zvezdan Terzić, Marko Vulić

Foto: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda duguje svojim igračima veliki novac, ako je verovati predsedniku Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirku Poledici, koji tvrdi da su fudbaleri crveno-belih poslednju platu dobili još u decembru.

Takvo ponašanje uprave kluba čudi, konstatuje Poledica, ako se zna da je srpski prvak inkasirao ozbiljnu zaradu samim učešćem u Ligi šampiona, i to drugu godinu zaredom.

On je ovu tvrdnju izneo na svom tviter nalogu.

- Zašto FK Crvena zvezda ne plaća plate igračima od decembra 2019??? Šta je razlog takvog poslovanja kluba kada su prihodovali samo od UEFA Lige šampiona 22.334.000€??? - pita se Poledica, očito dobro upoznat sa (ne)prilikama u Ljutice Bogdana 1.

 

Poledica je nedavno "ujedinio" protiv sebe večite rivale Zvezdu i Partizan zbog izjave da UEFA i FIFA zvanično nisu preporučile smanjenje plata igračima za 50 posto, a to su upravo  učinila dva naša najveća kluba.

Crno-beli su o smanjenju plata igračima obavestili javnost u četvrtak, za naredna tri meseca igrači će imati prepolovljen iznos, dok su crveno-beli to pitanje rešili nešto ranije.

Video: Fudbaleri Zvezde žonglirali toalet papirom protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    8. april 2020 | 20:19

    Nek igrači kažu a ne ovaj

  • dovla

    8. april 2020 | 18:45

    To je ziva istina,duguju po 5-6 plata svim igracima!

  • misa tumbas

    8. april 2020 | 18:37

    treba nam vise ovakvih ljudi....covek sme da kaze ono sto svi precutuju . Ovde se ne radi o Partizanu ili Zvezdi I ko za koga navija , jednostavno mnogo para isparava kroz klubske kase u nepoznatom pravcu. U saradnji sa svim I svakim pustose se klubovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA