Matić se priključio humanitarcima: Igrači Premijer lige kreiraju fond protiv COVID-19

Lep gest momka iz Vrela

  • 1
FK Mančester junajted, Mančester junajted Foto: AP/Tanjug

Srpski fudbaler i vezista Mančester junajteda Nemanja Matić priključio se inicijativi "Players together" (Igrači zajedno) kako bi pomogao borbu protiv korona virusa.

U zajendičnom saopštenju navodi se da se prethodnih dana vodilo više razgovora i da su fudbaleri tražili način kako da pomognu Nacionalnoj zdravstvenoj službi Velike Britanije (NHS).

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

#PlayersTogether

Објава коју дели Nemanja Matic (@nemanjamatic) дана

Odlučeno je da se formira fond za one kojima je najpotrebniji i igrači svih premijerligaša će sarađivati sa humanitarnim organizacijama u okviru NHS da bi davali novac tamo gde treba.

- Igrači zajedno je program gde mi kao fudbaleri u saradnji kreiramo dobrovoljnu inicijativu, odvojenu od bilo kog pojedinačnog kluba i ligaške priče, kojom nameravamo da pomognemo preko potrebnim sredstvima onima kojima trebaju. Pokušaćemo da pomognemo, zajedno sa mnogima drugima u zemlji, da napravimo stvarnu razliku - poručuje između ostalih i Matić.

On je samo jedan od sportista koji su se širom planete uključili u humanitarne inicijative.

Ranije su Novak Đoković, Aleksandar Pešić, Mijat Gaćinović, Nikola Mirotić, Nikola Vučević i brojni drugi sportisti iz regiona, na razne načine svojim donacijama učestvovali u borbi protiv korona virusa.

Video: Matić u karantinu radi trbušnjake, a teg mu i ne treba jer ima nju

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Павле

    9. april 2020 | 12:01

    Немања царе један Врељански!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA