"Deda, opet gledaš te glupsone": Bard Živa nam je opisao kako izgleda njegov karantin

Legendarni srpski trener u svom stilu

  • 0
Milan Živadinović Foto: MN Press

Vanredno stanje i epidemija korona virusa onemogućila je svim osobama starijim od 65 godina da izlaze napolje i oni su sada primorani da budu u kućnoj izolaciji. Takav je slučaj i sa mnogim našim starijim sportskim legendama.

Pozvali smo nedavno našeg legendarnog selektora, Milana Živadinovića, koji ima 75 godina. On se, uz ostale bivše i sadašnjeg selektora Srbije, odazvao našem pozivu da bude deo velikog teksta o svedočanstvu i uspomeni na Radomira Antića.

Takođe, pitali smo ga i kako provodi dane ovih dana i koliko to što nije u mogućnosti utiče na njega.

On ističe da mu ništa ne pada teško, jer uz sebe ima unuka, koji za njega predstavlja najveću životnu sreću.

- Kad dođeš u neke godine... ja se sećam jedne situacije na stadionu Zvezde i Rajko Mitić koji je uvek dolazio da nas obiđe, dođe sa unukom. Ja ga pitam, "bata Rale, kako ste mi"? Kaže "gledaj kako sam, gledaj ovog mog malog, to je životna sreća". Kada dođeš na kraj neke životne priče, nije sreća novac, ime, to si uradio. Ali unuk je najveća sreća na svetu. Tako se i ja osećam. Imam unuka i ja sam prezadovoljan. I hvala Bogu što mi je podario što on može da raste uz mene, da se savetujemo.

Opisao nam je i interesantan dijalog sa unukom dok menjaju TV kanale.

- Ja kad mu kažem "Lazo, pusti četvorku", a on kaže "deda, opet hoćeš one glupsone?" to su ovi rijaliti igrači. On to zove glupsoni. Te mlade generacije su mnogo pametne, najopasnije su srednje generacije, pogotovo ih je uništio ženski rod, koji ne vredi dve banke. Ovaj rijaliti je zaludeo ceo narod, a vašu generaciju je uništio. Ove k... rade šta hoće, nikad to nije smelo tako - u svom stilu je opisao Milan Živadinović za Telegraf.

Video: Užičani aplauzom ispratili Radomira Antića: Gromoglasne ovacije za omiljenog selektora

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA